Wednesday, December 28, 2011

mothercare 4 position carrier

akhirnya mamasue ada gak benda alah carrier ni....
nak sangat carrier ni lama dah
sejak zaman kakak dhiya lagi
tapi zaman Baby Na ni baru mamasue dapat
papa tak brapa suka benda ni....(dont ask me why...)
mamasue beli ni last week sebab nak balik kampung senang sket nak pgg medina
usually mamasue akan letak je medina kt atas tilam baby dia...biar dia tido je atas tu
tp since adik ipar mamasue pun ikut sama naik keter,tempat agak terhad 
so mamasue decide utk beli gak carrier ni...sib baik papa pun tetiba je bagi
sepjg separuh perjlnan tu mmg medina tido dan menyusu terus dari atas carrier ni
sggh senang...(senang utk mamanya pun turut tido...lepas tgn pun tak pa)
lepas ni blh letak je Baby Na dlm ni sambil bt kerja rumah...tak de lah Baby Na ni asyik tertarik-tarik je seluar mamasue minta dukung....=)

gambar ni disnap oleh papa masa kitorg otw ke Kelantan...benti kejap pepagi buta tu having breakfast...

4 yg dah komen:

lydzar said...

hehehe boleh geng la duduk dalam kendong masa mama buat keje ngn hilda ni

|| NaFiRaa || said...

boleh BF terus ke?? x yah keluarkan time nak BF??

MAMASUE said...

2 NaFiRaa: boleh je...hihihi...mcm kelakar plak rasa...tp boleh je...

Nens Collection said...

ohh..pelbagai guna jgak ni..
amar dulu xmo duk dlm tu..kalo duduk badan asik duk pusing kiri kanan tgk org..pastu ngengek nk kuar..last2 simpan dlm gobok..dokong jela..rebeh bahu2..huhu

Related Posts with Thumbnails