Monday, December 19, 2011

happy birthday Tok Yat

hari khamis lepas ialah birthday uncle mamasue, tok yat
happy birthday tok yat
yang ke.....ermmm....mamasue lupa...
mamasue dpt tau, perancangan utk celebrate birthday tok yat ni pun ad hoc je
sebab anak dara mamasue, dhiya tanya tak de tiup2 lilin ke?
kalau ada, dia yg nak tlg tiupkan...
so daripada tak da, kepada ada plak celebration birthday tok yat ni
terima kasih lah kepada nek cu yg rajin nak tlg buatkan gak....
kalau dikira-kira dhiya tiup lilin dalam setahun tu, maunya umur dia dah puluh-puluh dah...
sebab setiap kali dia tiup lilin dia ingatkan umur dia dah naik setahun...
kite layan kan je lah gambar....
 dah kate membawa perut yg lapar ke rumah tok yat, so mmg sesampai je ngadap nasik terus lah...bermcm2 haiwan dlm pinggan mamasue nih, florafauna tak de langsung ok

 cute btol lah birthday cake tok yat!
 ni plak geng member medina...skrg ni masih duduk dlm tu lg lah, tak lama lg bila dah dpt kakiiiiii...berkejar-kejaran lah....
 kitorg masa tgh meng-amin kan bacaan doa
 anak sapa lah yg dah standby tu
dhiya melepaskan hajatnya....hajat tiup lilin....bukan hajat yg satu lg tu...=)
 ni baru 2, kalau 3 nak dokong kot mana ntah
apa yg mamasue mkn, medina nak makan...sama-sama kita membulat kan dik

3 yg dah komen:

Nens Collection said...

hehe..bestnye berkumpul reramai camtu..;)

lydzar said...

kalau bertiga, sorang lagi peluk dari belakang la mamasue :)

|| NaFiRaa || said...

kakak dhiya ngah standby nak makan.. comel jek.. geram tengok dia..

my delisha pon nak makan macam2 jugak.. kalo tak bagi..bergulung2 dia berusaha jugak nak makan..

Related Posts with Thumbnails