Tuesday, November 1, 2011

wedding season

wwaaaa...lamanya tak update.....
sian blog ni...mamasue kebizian tahap melampau....
bila kat rumah plak, tak blh plak nk berblog thru henfon....
tak boleh nak upload gambar....rugi je pki smartfon nih...
sesapa yg tau, sila tunjuk ajar ye....
utk sesapa yg ada komen2 tu, nanti mamasue reply bile dah betul-betuuuuullll FREEEE...=P

ok,baru nk mula cerita...
dalam few weeks ni, mmg musim orang kawen...
musim mengawan...HAHAHA
biasa lah...adat lah tu...wedding ni mmg seasonal kan....
so mamasue n family mmg rajin attend wedding kawan2...
smp kan ada wedding kawan2 lain yg tak dpt attend (sori ye) sbb clash waktu yg sama

so layankan je lah pic2 dr wedding yg kitorg pegi nih...
Nikah Saufa 
 cantek kan?
 dhiya n the clan
papa n medina...hari tu kebetulan jatuh pada birthday papa, so kitorg sambut skali kat sana dan buat akikah untuk medina skali...tumpang lah majlis orang...=P
Majlis Perkahwinan Saufa di Putrajaya
cantek kan?mamasue tak tau tema apa ni tp cute...dia guna kertas,lipat2...



Wedding Alya & Ali @ Hilton PJ
 alamak!tak brapa clear plak gambar pengantin...cantek kan?



sib baik lah medina behave....

kesimpulannya...tak berasap sgt lah dapur...=D

1 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

kakak dhiya comel sgt bila senyum.. adik medina tetap bg untie geram.. nak gigit2 jek rasa..

Related Posts with Thumbnails