Thursday, November 24, 2011

sekolah untuk Kakak Dhiya

mamasue dah mula start survey sekolah untuk kakak dhiya
do u think its too soon?
orang kate masa anak 5 tahun dah kene book sekolah...
dhiya by May next year dah 5 years old, so mamasue agak-agak its the right time gak lah untuk survey sekolah

nenek nak suruh cucu dia sekolah agama...yg full time tu...integrasi eh org pggl?
mamasue ok je...mudah-mudahan menjadi insan yg solehah
ada je kat dlm area usj tu....tapiiiii
kos nya bagaimana? tu masih nak dlm pencarian...

kalau sekolah biasa pun ok dah...tapi (still ada tapi)
sekolah kat bandar ni byk cabaran....
sosial terlalu berleluasa....
mamasue mmg sedia maklum sebab kita pun pernah melalui nya....
so mestilah kita nak elakkan anak-anak kita tidak terlalu bersosial....
bukannya nak kata sekolah agama tu tak ada, tp terasa selamat skit...
hehehe...insyaAllah,kalau jadi ke sekolah agama tu....USTAZAH DHIYA FARISHA lah lepas nih....=D



7 yg dah komen:

lydzar said...

owhh ye ke kena book sekolah seawal 5tahun. awal jugak ye

Atia Adina said...

ibu pun cadang nak start hantar saya ke sekolah seawal 5 tahun gak...

|| NaFiRaa || said...

olololo... sweetnye kakak dhiya pakai tudung..

betollah.. didik anak2 zaman sekarang nih besar cabaran nye.. naik takut plak..huhuhu

MAMASUE said...

2 atia: atia jgn konfius,mamasue bukan kate nak hantar ke sekolah umur 5 tahun,mamasue kate,dr usia 5 tahun lg kita dah kene book skolah mana nk hantar anak....atia kene igt kan kt ibu tu nanti ye

iera said...

yg pakai tudung biru tu tomey2 sgt.hihihiihi..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya anak dh nak sekolah. lagi setahun aku boleh book pulak :p

Yan said...

salam kenal..

Related Posts with Thumbnails