Tuesday, October 18, 2011

meniti di tepian

sapa lg yg dah meniti nih.....Baby Na lah...
sekarang ni mmg kene bg extra watch kat dia sbb dia dah pandai merangkak
kadang-kadang tu kalau tak sedar, dia dah smp ke bawah meja!
as a mama, bukannya apa...kita takut dia tu main landing je sesedap rasa
tak pun terpijak seluar sendiri.....kan?
tp sekali-sekala tu sampai kan gak lah hajat dia nak pegi jalan-jalan sendiri tu
mamasue tgk je lah dari blkg sambil-sambil amik lah gambar dia =)



3 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. dah pandai berdiri yer~

lepas nih mama dia x boleh leka lah..

lydzar said...

rambut medina ngn hilda mcm same je..hihihi

amboi berangan nk panjat kerusi tu yer baby na

eT said...

pasni dia main tolak2 kusi plak...hehe

Related Posts with Thumbnails