Friday, October 21, 2011

mamasue trip to the zoo

last wednesday, mamasue n papa cuti  (and nenek as well sbb cuti tak yah jg medina)
kitorang pegi Zoo Negara....
tak de maknanya sengaja amik cuti semata-mata nak pegi zoo ni...
ni semua angkara Little Caliph buat lawatan ke sana...
dhiya dah excited nak pegi, padahal mamasue n papa decide tak nk bg dia pegi pon
so, at the end kitorang pun amik lah cuti
memikirkan since mamasue pun mmg tak pernah jejak ke sana...hihihi...malunya
 dhiya  kat line kanan...3 dari belakang....pki topi barbie...topi tu mamasue baru belikan mlm tu sbb teacher suruh pakai topi takut panas
 mamasue n papa pegi sendiri naik keter...sampai dah lah ke sana...ramai gak skolah-skolah lain bt lawatan...
medina & papa before nak beli tiket

 kita saksikan lah aje binatang-binatang yg sempat mamasue snap gambar
giraffe
 elephant
 bangau...mamasue takut ok,betul-betul teeepiii mamasue je, dia diri mcm patung
 ni dua ialah mamalia comel -homosapien...=D
 harimau
baby na pose skema je

 my other half
whose other half?

kakak dhiya terkeluar dr rombongan
 toitoise

 baby na sebok nak pgg payung
 HARI HARIMAU ke HARI-HARI MAUUUUU....=D
 diorang brenti mkn kt McD...mamasue pun join la sekaki...
lepas tu mamasue balik but rombongan LC sambung plak ke Balai Bomba
rombongan diorang sampai balik ke sekolah dlm kul 4 pm...

sian kakak dhiya....penat sgt ....tapi seronok tak pa lah....

10 yg dah komen:

lydzar said...

kakak dhiya berjalan dgn kawan2 ke ngn mamasue? mmg penat jalan kt zoo. sbb besar kan kawasan tu

|| NaFiRaa || said...

alahai.. penat sangat lah tu.. sonok jugak joint rombongan skolah anak2 kan~ hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha x penah pegi zoo.kesian

MAMASUE said...

2 lydzar: dia jln dgn rombongan dia...tp bile dia perasan mamasue je,dia minta air lah,kipas lah...=)

Nens Collection said...

sume ikut ayah die chinese look..comel..
penat kakak g jalan2 ye..mesti mimpi naik giraffe tu..hehe

~izan~ said...

bley plak cik kiah kecik tu tercicir rombongan kat blkg hihi..seronok jugak sekali sekala join mcm ni..nampak sgt tu penat smpai tertido ha..

alman_alif said...

Gambar Medina pegang payung tu comel laa

Sarah Syazwani said...

ko je ke yg folo atau ada parents lain yg folo rombongan?

Kancilbiru said...

comel je medina tarik baju ko sue...hehehe

Atia Adina said...

ha ah..aku pun suka tgk gambar nedina tarik baju su tu....comel....

Related Posts with Thumbnails