Monday, October 17, 2011

Luka Heart Shape

perasan apa2 tak?
tu tang bibir tu....nampak tak hitam sket kt bibir atas tu...?
ahad lepas, dia pegi gigit sikat...pastu sikat tu tersepit kt bibir dia....
tak tau la sbb lapar sangat ke apa...
dah lepas tu,dia tak bg sapa pun tgk bibir tu...
dok tutup je dgn tissue...
so makin lama luka tu jd makin hitam...
sbb betul2 duduk kt tgh2 bibir tu, luka tu jd mcm bentuk heart shape...
suke plak lah kakak dhiya tuh.....
siap posing2 bagai...


2 yg dah komen:

Atia Adina said...

atia ari ru gigit sudu...pas tu sudu tu terselit kat celah gigi dia...ha...kalut sekejap...sib baik tak patah gigi

lydzar said...

hah! gigit sikat sampai tersepi bibir. hai laaa kakak dhiya, jgn main benda yg bukan mainan kakak tau.

ayat sama same aunty selalu jerit kt hadif kalau dia mula usik benda2 bukan toys dan berbahaya

Related Posts with Thumbnails