Thursday, October 6, 2011

its all coming back to me now....

title ada ala-ala lagu celine dion tak? =P
apa yg coming back nya???
telatah anak kecik lah...almaklumlah dah lama tak de baby nih...
selama ni dok ada baby badak je....dhiya lah...=P
since dah ada medina nih, apa2 buat pun dah tak blh nak feel2 lg...
semuanya nak kena buat cepat...
mandi nak kena cepat, mkn nak kena cepat...
kekadang tu nak tercekik2 mkn sbb dia....
klu makan ayam tak pa, kalau ikan...bertulang2 bagai...
lepas mkn je terus bg dia menyusu style baring...
dgn perut2 kenyang tu....almaklumlah akan buncit kan lg perut yg dah sedia buncit nih...
skrg ni medina ni asyik nak dgn mamasue je....
dgn papa susah sket nk blh duduk lama2...
dah kenal org kan....smp nak pegi kerja pun susah...
nangis2 smp selak2...
skrg kitorang pggl dia Ribena...hehehe
dia pun iye kan aje yg tu name dia...
bunyi dah nak dekat2...
mamasue kate, mmg sama lah mcm Ribena
gelap + masam
=D

6 yg dah komen:

mummy_ayu said...

dear..lupa nak kasi link tadi..bag tu beli kat sini
http://www.facebook.com/kidswearshop

:-)

lydzar said...

ahaha kita serupa kita serupaaaaaa..lagu lagi!

medina gelap ke? nampak cerah je tuu

Atia Adina said...

su...sama lah situasi ko ngan aku...kadang rasa macam makan tak kenyang....adam pantang nampak aku...start lah ngada2....kalo boleh...biar ibu dia ni duduk dekat dia jer....tak leh tinggal langsung....

eT said...

sume nk kene cepat2 skang ni kan...huhu

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. sama lah kita.. semua bende kena buat cepat2.. makan lah yang slalunye tak menyempat2..sebab dia nampak mamanye.. dan2 tuh melalak.. kadang2 rasa nak tercekik jek makan nasi.. adehai~

Nens Collection said...

anak kalo xde mak kt depan mata je baik..kalo ade..mmg bergantung je kat kaki..huhu

Related Posts with Thumbnails