Tuesday, October 18, 2011

Berbunga sedih


ini lah medina skrg...
kadang-kadang mamasue pggl dia Baby Na, Medina Ribena, Si Bulat, Bam Bam...
ikut sedap je lah nak pggl apa....Medina ni ya kan je lah semua...=P
mamasue belikan dia head band kaler pink tu...
sbb orang asyik igt dia boy je...
dah pki baju kaler pink, gaun ropol-ropol....boy jugak ditanyanya....
so ni dah ada riben kt kepala tu, kalau ada yg tya boy ke girl, tak tau lah apa nak jd dgn mate org tu....
2nd pic tu Baby Na nanges sbb dia dah ngantuk tp mamasue still nk suh dia posing...
so mmg tak dapek le....

korang ada tak jd mcm mamasue?dah girl/boy terang-terang tp lagi nak tya....

8 yg dah komen:

Nens Collection said...

nk baby gerl jgakk..hehe..medina yg comel

|| NaFiRaa || said...

kalo ngah pakai gaun ropol2 belom pernah lagi org tanya.. kalo ngah pakai baju tido.. mmg slalu org tanya boy or girl.. maklumlah rambut x bape nak ade.. hehhehehe

lydzar said...

headband besar mcm hilda punya hehehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha dulu muka jantan abes, laki aku pulak suka baju yg tak nampak gegirl, lagilah...

mama_izz said...

tak dop idea kalau kali ni gugurl...erm baju2 dia...nk pakai ropol2...sbb b4 boboy simple seluar + baju...rambut pendek...simple je kan...gugul errrrr byak combination nk kene guna...kan kan...

sharina said...

saya angkat tgn!!\0/ kna pakai nametag agaknya ye anak kita ni :p

Sarah Syazwani said...

ade juga ms suri kecik2 dlu..rambut dia sket so org igt dia boy..

Atia Adina said...

si atia masa kecik pun cam tu...dah terang2 pkai pink...org duk tanya...boy ke...adoi...dah pkai skirt pun org tanya gak...

Related Posts with Thumbnails