Tuesday, September 20, 2011

Sunat Medina

mamasue mmg lambat sunatkan anak2 dara mamasue...sebab mak kate,sunatkan bila diorang dah boleh duduk...so medina dah boleh duduk few weeks ago, so terus plan untuk hantar di sunatkan...

خمس من الفطرة : الختان والإستحداد وتقليم الأظافر ونتف الإبط وقص الشارب
Ertinya : Lima perkaea fitrah : berkhatan, mencukur bulu kemaluan, memotong kuku, mencabut bulu ketiak (cukur), memendekkan misai. ) Riwayat Muslim)
Syeikh Mahmud Syaltut (bekas Syeikhul Azhar) pula mengatakan bahawa para doktor berkata kesan daripada wanita tidak berkhatan adalah akan menaikkan syahwatnya dan dibimbangi mendorong kepada sesuatu yang tidak diingini.
Kelentit wanita (yang dipotng sebahagian jika dikhatan) yang berada di pangkal faraj wanita memberi rangsangan terkuat untuk hubungan lelaki dan wanita, dan kekuatan rangsangannya boleh mencecah 7 kali lebih sensitif dari zakar lelaki.." src
 budak yang akan disunatkan...mamasue usually pegi kat klinik MAIS kat USJ 9
 muka baru bgn...tak tau yg dirinya akan disunatkan tak lama lg...siaaannn....
 mamasue yg cuak....saspen sungguh
 medina tgk je muka mamasue, doktor plak suh mamasue pgg tgn dia...
doktor tgh sunat Medina...rileeeeekkk je muka dia...tak de perasaan langsung...
ade hikmah lah tu bila ikut cakap mak...
tapi papa kate, kulit medina ni TEBAL SANGAT kot...=P

9 yg dah komen:

lydzar said...

wah tak nangis langsung ye..good girl la medina..

Nens Collection said...

mmg gud gerl la...sy plak cuaknye..x sanggup dgr anak nangis..huhu

Kancilbiru said...

hebat la medina ni...muka cool gila...dah la comel..

~izan~ said...

anak2 izan plak sunat masa dlm pantang hehe.kat klinik jugak.dulu2 org2 kampung sendiri yg buat kan..tok2 n mokcik2 yg pndai..skrg ada klinik senang =)

wahida said...

ish...saya lak yg tak sanggup tgk...baik je medina ni kan...gud girl..

salam kenal..terus follow sini...

alman_alif said...

Bagus la Medina tak nangis pon...

Mama Gee said...

chomelnyaaa medinaaa.........

Atia Adina said...

hah...aku suspen giler tunggu gambar seterusnya....konon nak tgk gambar medina menjerit sekuat hati....rupanya tak der....adoi....bagus sungguh medina ni....kool jer.....kagum

Anonymous said...

Wah...pandai anak kak x menangis. ...anak saya sudah 4 tahun. Saya tak ada ibubapa jadi saya x tau pon perempuan kena sunat. ...

Related Posts with Thumbnails