Thursday, September 29, 2011

'mamasue is in the kitchen' in progress

dunia tahu mamasue loves to bake...uwek! ayat tak blh blah! 
ala, mamasue mmg loves to bake, tp hangpa la loves to telan ke tak...especially papa lah...
mebi kekadang tu terpaksa telan untuk amik ati...
tak pa, i tak kisah, asal apa yg mamasue bake tu abes...
tp harap2nya sedap lah...=)

papa baru belikan mamasue buku resipi baru kat MPH...
buku ni nipis je...murah plak tu...
buku ni meng-compile-kan resipi2 dari website MyResipi...
yg pompuan2 sure pernah dgrkan website tu...
ni bukunya...mengandungi top2 resipi...


mamasue berazam utk bake semua kek & biskut yg ada dlm buku ni...
dgn itu, mamasue buat 1 blog baru...
blog azam menghabiskan resipi dlm buku tu...
harap pada kwn2 yg sudi, blh la follow mamasue kt blog tu plak...=P

1 yg dah komen:

~izan~ said...

wah mamasue.. lepas ni byk la kek dan biskut kat entry yer...bagus2.izan suka tgk org baking2 ni sebab izan pun minat! =)

Related Posts with Thumbnails