Thursday, September 15, 2011

mamasue first open house...

mamasue's 1st open house was at my uncle's kat Kajang...
it was my 1st open house sebab masa orang lain dok beraya sakan kat sini, mamasue kat kelantan...
raya ketiga baru balik sini...so,mamasue pi raya sorang2 (1 family je) kat Kajang ni...
tu cousin mamasue, dia tgh praktikal as pastry chef kat Pullman...
tang makanan mamasue tak sempat nak snap sebab kat rumah tu ramai lg org lain,kawan2 cousin mamasue...
so takkan la nk pi snap gambar kt tgh2 orang nak mkn kan....
ahad ni ada lg open house....
umah cousin lain plak...
nantikan gambar ye...insyaAllah dgn mknan sekali =P

4 yg dah komen:

Nens Collection said...

syawal byk lg..open house tgh beratur..hehe..comelnye baby tuuu..bulatt

lydzar said...

kalau dh tertinggal rombongan ngn mak beraya umah sedara-mara..rasa mcm kureng best sket kan..biasanya mak-mak kita ni lah yg sgt ramah..

miezaniera said...

ingtkan mamasue yg wat open house tadi kekeke

~izan~ said...

ha ah la,baca tajuk ingat umah mamasue open house hehe..tp kalau pergi open house org lg best kan hehe

Related Posts with Thumbnails