Wednesday, September 21, 2011

Mamasue 2nd open house

last week baru pegi another open house...
tahun ni mamasue tak pegi banyak open house...
masalahnya sebab orang yg buat pun tak ramai...
baru pegi 2 je...
tak de lagi ke sesape yang nk buat?
weekend ni last kan?
so last week pegi cousin mamasue nye open house (dah ckp kan ari tu nak pegi)...
Azmil aka Uncle Mil (to dhiya)...
Uncle Mil nye rumah ni bertingkat2...sat nak kira brapa eh...
eemm...3-4  ntah...sila lah percaya ok...mmg bapak kaya cousin mamasue nih...
dah kawen. so sesapa single, lupakan je lah =P
so kalau dia buat makan2, mmg kat tingkat ground floor je...
so mmg malas lah mamasue nak layan naik2 atas...
 tu antara foods2 nya...mamasue malu lah nak pi tangkap gambar dekat2...ramai org2 VIP2 nih...
 ini lah KAMI...
 KAMI lagi cuma yg bezanya mulut kakak dhiya je =)
yg baju biru gelap tu lah Uncle Mil...
TQ for inviting Uncle Mil...
hujan mmg lebat gila ari tu...so kitorg tak duduk lama...
makan2 balik =P
bertuah punya cousin kan...

6 yg dah komen:

|| NaFiRaa || said...

saya belom dapat jemputan pon lagi.. tapi mmg dh biasa xde undangan..muehehehe

geram tgk medina.. bulat!!..nak geget2 jek rasa..

~izan~ said...

jnji dtg hehe...kalau ikutkan tajuk,macam mamasur buat dua kali dah open house hehehe

mamasue said...

2 izan: kalau mamasue nye open house...ada S...mamasue's..=P

Nens Collection said...

sy jumaat ni n rabu mggu depan..skang tgh menurunkan kolestrol di badan( puasa )..sebelum nk tambah balik ni..haha

lydzar said...

ceria je medina ngn kakak dhiya..mamasue, kitorang buat openhouse 2014 ye..rumah kecik ke rumah besar ke..nnt kami jemput mamasue dan anak2..mayb masa tu mamasue nye anak dh ada 3 gak..saing kami kot hehehe

ieda said...

ada jugak dik OH .. akak nie kawasan umah akak x der pun org buat .. hermm di pahang nie OH kurang agaknya .. x semeriah di negeri2 lain mcm johor :)

Related Posts with Thumbnails