Tuesday, August 23, 2011

kad raya paling kelakar...

apa yang kelakar sssaangat pasal kad raya ni?...

 kad raya ni dari kampeni lama mamasue, SCAN...ala,yang mamasue cabut dulu tu...
 dihantar oleh en.anuar...dia selalu jumpa mamasue...so,apa yang kelakarnya?
SEBAB...mamasue rasa en.anuar ni (or sesape lah kt scan tu) silent reader blog mamasue ni...
sebab dia mention kat kt tu : Suraya, Azwan, Dhiya Medina & ZAHIRAH KHADIJAH
yang PALING KELAKAR TU...
Zahirah Khadijah tu anak sepupu mamasue and anak mamasue Dhiya AND Medina...
kui..kui..kui...
tak de hamper raya ke en.anuar?

6 yg dah komen:

Kancilbiru said...

hahahaa...

dah kantoi..ko tanya la dia sapa Zahirah Khadijah tu...hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hehehehe. siap terkantoi tu :p

lydzar said...

DHiya dgn medina boleh jadi 2 in 1 terus. maknanya en anuar ni nak suruh mamasue ada sorang gegirl lagi hahahah

Atia Adina said...

alamak....silap da

~izan~ said...

hehehe..takpe mamasue..sekurang2nya dia berusaha mengingati isi rumah mamasue hehe

Nens Collection said...

writting error..hehe

Related Posts with Thumbnails