Tuesday, August 9, 2011

haru-biru jadinya...

kakak dhiya dah pandai baca few doa lebih-lebih lagi sejak dia blajar cara-cara solat kt taska. so now,almost everynight lah dia follow sepupu-sepupu dia solat maghrib and isyak dan mamasue akan perhatikan je dari tepi.

one day masa tgh solat, tahiyat akhir:
dhiya: attahiyatul mubarokatus solawatut toiyibatulillah....assalamualaikumwarahmatullaaaahhhhh....
baru je nk start baca dah abis ok.....

kecelaruan yg lain, masa nak baca doa tido, usually dia baca doa tido kakak dhiya akan mengucap:
dhiya: ashadu allah ilahaillallah...waasyhaduanna muhammadarrasulullah.....allahumma solliala saidinamuhammad (sampai lah ke....)assalamualaikumwarahmatullaaahhhh......
baru dia tido....sungguh bercelaru dah kakak dhiya nih....

2 yg dah komen:

Atia Adina said...

bercelaru pun semangat tuh baca doa....sama lah ngan anak buah aku si fara

iera said...

hahahaha..takpe la mamasue,dhiya tgh bersemangat tu..hihi

Related Posts with Thumbnails