Thursday, August 18, 2011

dhiya nak rambut mcm Fina AF

last weekend, mamasue ajak dhiya and papa pi gunting rambut diorang.....rambut papa tu dah mcm dhiya dah mamasue tgk. usually papa akan potong rambut kt APT, http://www.apt.com.my/academy.html. kat area umah mak mamasue ada 1, kat Taipan. papa usually ada favorite tukang gunting dia dah, senior stylist. as for dhiya, mamasue suh dia amik junior stylist je lah...tapi ari tu dah rezeki dhiya agaknya, junior stylist dah full house, ada professional je....aka otai gunting rambut. so, otai tolong guntingkan dgn harga junior....

 mamasue panggil otai tu uncle, jeling orang tu kt mamasue....papa kate,'ish...abang lah'. korang tgk sendiri, kalau korang nk pggl apa? =P

taaddaaaa!Fina AF siaaappp! (pose terbaru ye,pgg tali belt seluar)

9 yg dah komen:

~izan~ said...

mujur dia jeling je mamasue,buatnya dia geram,abis rambut dhiya hehe...

comel tu..dah la muka chinese look,mmg dh mcm fina hehe tp dhiya lg comel

Atia Adina said...

cantiknya rambut dhiya...rambut atia bergulung di bawah.....tak leh ar wat macam dhiya

alman_alif said...

Cantik la rambut raya dhiya...rambut alman jugak la yg tak elok raya ni...takleh nk buat ape la dah pendek kan huhuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa comelnya fina af junior ni :)

kalo aku panggil atok :p selamba...

mama_izz said...

mama sue panggil la abang uncleee... hahahaha.... jeles tgok dyia potong rambul bila nk pi nihh...comeyyy!!

Nens Collection said...

ololo..comelnye..padan ngn profesional tu..

eT said...

comey2...
dania xder rambut nk gunting...haha

miezaniera said...

comeinya dyia..sesuaaaaai posing cmtuh hehehe

Amy said...

comey nyer.. tahun depan fesyen apa la agaknyer yer..

Related Posts with Thumbnails