Monday, July 18, 2011

mamasue pun boleh dramaqueen...

this afternoon, mamasue balik rumah je macam biasa...before that, mmg mamasue a bit rush. dari pagi lagi ofis dah ade event, then on the way balik tu mak pulak pesan mcm-mcm suh singgah beli kat kedai...so mamasue mmg rushing la...sesampai je kat umah mak, mamasue mmg teramat dahaga tapi tak de chance nak minum sebab kesian kat medina yang teringin t*t*k...so mamasue terus feed dia....

mak pulak tengah hidangkan kakak dhiya air soya bean yg mamasue baru beli kat kedai td....tgk kakak dhiya minum air sejuk tu, tekak mamasue ni terasa amat lah kering dah dahaga....


mama: dhiyaaaa, mama nak air sket boleh?
dhiya: (sambil minum dia gelengkan kepala)
mama: ala, sikit je...bukannya banyak pun mama minum.....
dhiya: tak boleh...
mama: alaaa...dhiya tak kesian ke kat mama ni....? karang mama mati kang mcm mane?
dhiya: nape mama mati?
mama: sebab mama dahage laaaaaa....
(hahahaha! dengan muka yang amat ketatnya, dhiya bagi kt mamasue sket air dia...mamasue minum seteguk yang agak banyak gak laaaaa....)


p/s: tq dhiya....

1 yg dah komen:

Atia Adina said...

oooo....ni sebenarnya ko blaja ngan dhiya ke atau dhiya belajar ngan ko....pandai berdrama

Related Posts with Thumbnails