Thursday, July 28, 2011

mamasue malu lagi...

apsal lah kalau event-event memalukan tu sure kene kat mamasue...haiiihhh.....
ceritanya gini...semuanya gara-gara pen...
src
masa tu mamasue tgh meeting...biasalah,event-event yang memalukan ni nak jadi mesti time tengah ramai kan...kalau masa tu kite sorang, at least tercover lah sket malu tu...ni mmg dah tak dapek nak nolong nye malu dah...
meeting tu ada pengarah, timb.pengarah, vendor tu and few other staffs lah....sekali tgh khusyuk dok dengar vendor tu nye slang english (bukan nak dgr dia ckp apa pon, sbb dok syok dgr slang english dia yg agak pekat tu), sambil2 tu tgn ni dok ralit main pen, tetiba pen nye tekan kat atas tu tercabut...mamasue pun try lah tekan kuat sket nak kasi dia masuk balik....tekan punya tekannnnn punya tekaannnn....sekali melantun dgn kepala pen dengan spring2 skali!!! terbang across timb.pengarah, pengarah stop kat vendor tu. mamasue buat2 control je muka, igt sure2 tak de org perasan, tapi vendor tu pi kantoi kan mamasue plak..."is it yours?" adoiiiii....semua gelak! dan-dan time yg memalukan ni kan, sure en.din tu pun ada...sebab dia punya gelak lah kat mamasue ni mmg yg PALING KUAT! hang ni dddiiiinnnnnn.......mommalydzar,help me...
since mamasue jg security kat sini, pengarah mamasue ckp,"security breach"....hehehe....sorry bos.....apa punya pen....ala...pen free...

4 yg dah komen:

Atia Adina said...

heh heh heh heh .....lawak ar...kalo aku ada pun aku gelak

lydzar said...

cikdin tu mmg dh takleh nk ditolong dah. volume dia mmg gitu dah ekekeke..cuma selalunya bila dia yg terkena blk. kita pon samakan volume kita mcm volume dia lah..hihihi baru adil

iera said...

hahahaha..mmg memalukan la mamasue...huhu..tp takpe,diorg anggap tu iklan tambahan je tu..hehhee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahahahahaha..sabar jer laa..kureng asam punya pen kan..

Related Posts with Thumbnails