Thursday, July 14, 2011

mamasue at Kaspersky Lab, PJ

this morning, mamasue n my partner in most of our crime, go to Kaspersky Lab kat PJ. so kirenye kitorg ni tak masuk ofis lah satu ari ni...yahoo! so this is the front look of the Kaspersky Lab.
semalam, ade staf dr company yg anjurkan ni call utk nk confirm kan seat and dia bgtau skali that breakfast is privided...and also remind mamasue that the event will start at 9am. but what happen this morning, 9am tu ramai orang dah tunggu kat luar Lab ni, orang yg bukak lampu ofis pun tak smp lg...tunggu punya tunggu, 9 lebih tu org dia pun sampai, nampak mcm pi beli breakfast lah....so kitorg pun masuk lepak...mamasue ade nampak helmet Kaspersky yang Jackie Chan pakai tu....jap mamasue carik gambar kt google kalau ada....
                                                                              sama kan?
then they said blh la pi breakfast dulu...mamasue pun mmg look frwd la la mkn ni  sbb kalau kt ofis, kul 9am ni mmg perut dah kenyang dah...tp, bile tgk breakfast yg dia provide tu, mamasue tak sure blh ke tak mengenyang kan perut ni ke tak....
yang ni je....HAHAHAHAHA!tolong lah percaya okay....ai tau lah ai diet kan....tp jgn la mcm ni....ni mmg 1st time lah mamasue pegi event br mkn roti gitu...hahahahahha....skrg dok typepun masih dok gelak lg nih...air pulak dia bancuh air teh dlm jug....layan kan je lah...dr tak mkn apa nt lg lapa....tp kesimpulannya, mamasue mkn 2 pack lah....tak blh tahan 1 je....

p/s: tempat ni tak provide surau lah...mana lah mamasue nk solat nt, nak pam pun dah satu hal.....

3 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lekehhhhnya bfast..hahahahaha.agaknya diorang bangun lewat kot tu psl tak sempat nak pergi kedai beli bfast.maklumlah, hr ni hujan lak tu..paling2 komang, pergi laa drive thru mcd ker..

lydzar said...

nape dorang mcm tak well prepare ni. buat malu kompeni je. nama dh gah semorang kenal, jemput orang datang, sekali layanan serupa tk menjemput je huhuhu

Nens Collection said...

breakfast yg x segah namanye..

Related Posts with Thumbnails