Monday, July 25, 2011

Dear papa....

Dear Papa,

Sorry sebab baru je nak tulis surat ni kat papa, sebab saya bz gila...sampaikan 2 hari lupa nak pam!mcm tak percaya je lupa nak pam...pagi meeting, balik umah lunch, tghari sambung meeting lain pulak...sampai lah balik. so balik tu mmg rushing lah sbb dah bengkak. risau gak kalau banyak kali mcm ni nanti susu makin kurang, tapi alhamdulillah pagi td pam masih lagi byk...dapat lah 7oz.

Papa dah belikan ape je utk saya kat Taiwan tu? asyik pi jalan je, igt tak kat kitorang ni? as papa dah bgtau, papa belikan utk dhiya kasut kan? jgn lupa jugak belikan utk medina apa2...kite dah ade 2 anak sekarang....

citer pasal medina, dia ni perah-santan name dia 'twinkle'...sebut je 'twinkle' mesti dia senyum....sama lah jugak klu nyanyi lagu twinkle twinkle....lagu lain tak nak....nak lagu itu je...mak kate, kalau kaset pun boleh rosak...sbb nyanyi dah beratus kali,tido nye tak gak....
baru-baru ni medina berak mcm volcano eruption...abis meletup2 keluar smp terkena sofa. siap mak kene cuci...sian mak....

as for kakak dhiya, tak yah citer lah...papa pun tau perangai dia mcm mana...skrg ade fesyen gelak yg baru...mak kate mcm enjin keter baru start =) ...heh...heh...heh...heh...heh....mmg annoying!bile nak tido tu, saya suh dia pegi toilet dulu kencing siap2, tp dia kate tak terasa nak kencing....tp bile setel je pakai kan pampers utk tido,dia kate dia dah kencing daaaaa....geram tak?geram tak? dia saje je nak kencing dlm pampers tu....
skrg ni bgn pagi dah tak de masalah,lg pun mak yg kejut dia bgn kan, so kite nanti kena lah pandai tektik tu....kene manja2,pujuk2.....skrg pg2 bangun dgn senyuman....skrg dah pandai qamat azan...anywhere pun nak qamat, tgh main game,tgh color2, even dlm toilet pun dia nak qamat...mmg kene marah lah...

luv u always,
mama.

5 yg dah komen:

Kancilbiru said...

comel la adik medina ni...hehehe

lydzar said...

kenapa dgn medina? sakit perut ke ?

Nens Collection said...

wahh..surat tuk hubby..hehe

iera said...

hahahaha..tang dhiya punya lawak ni mmg tak bleh nk tahan gelak la..dlm toilet pun nak qamat mmg serius kne gelak lar..hhaahhahaa

mamasue said...

@mommalydzar:kalau berak dlm keadaan terduduk tu mmg la meletup jauh!

Related Posts with Thumbnails