Friday, June 24, 2011

wedding sedara mara...

last sunday mamasue pegi wedding sedara mara mamasue...senang sebut sedara mara je lah sbb yang kawen tu ialah mak punye cousin punye anak, apa kite panggil eh gitu? dua pupu?ntah...anak pakcik tu 2 orang kawen serentak...2-2 lelaki...thema pun cantik, 1 pasangan pakai baby blue and pink, 1 lagi pakai baby green and pink...mmg cantek.tapi kan, setahu mamasue, orang kalau boleh nak elakkan daripada kawen 2 pasangan mcm ni sbb nanti kan mesti orang compare2 kan antara pengantin tu kan? korang ade buat mcm tu tak?sbb mamasue buat je...huahuahuahua...sori pengantin...tp mamasue puji-puji jeee...=P

gambar ni kakak dhiya tolong snap kan...tgk je la adik medina tu...serious nye
sama tak..?mata je kot...=P
kakak dhiya and nenek...
pro canselor uitm pun ada...mamasue mmg tahu pro canselor ni ade bau-bauan dgn mamasue...

YBhg Tan Sri Datuk Haji Arshad Ayub P.S.M, S.P.S.K, D.P.M.P, D.P.M.J, D.S.A.P, D.P.M.T, P.G.D.K, J.M.N 

tu dia pangkat dia...banyak nya..pro canselor ni mak punye pakcik...so kira tok sedara mamasue lah kan?bau-bauan lahhhh...berbau2...


mamasue ada shakehand dgn dia masa mamasue grad degree dulu....dia ada rasa karen-karen tak? kata bau-bauan kan....hehehehe

2 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni yang salam abang aku masa dia grad tu :p ada kat dinding umah aku kat kampung :p

roszz said...

Wow kak su...caya la...tapi karen tu bahaya hehe...

Related Posts with Thumbnails