Tuesday, June 28, 2011

terkilannya rasa hati

hari ni papa pegi Bangkok. as usual mamasue skoting kat umah mak bersama dgn anak-anak of cos. as early as 6:15am mamasue and papa dah gerak to LCCT. kul 7:30am gitu mak telefon nak bgtau yg mak akan hantar dhiya ke skolah, so that mamasue blh terus pi ofis. but anyway, jln yg mamasue tgh lalu tu however akan pass by skolah kakak dhiya gak (jln besar depan Summit tu)...jalan tu kan mmg jem teramat pagi2...so kereta mamasue brenti betul-betul kt tepi skolah kakak dhiya tp mamasue ni across the road lah...tp rasa-rasa kalau lambai sure kakak dhiya nampak...so dgn berbekal crdt rm1++, mamasue kol principle kakak dhiya, Teacher Murni, dia pakai 014...Teacher Murni pun pggl kakak dhiya bgtau mamasue kol...mamasue suh la kakak dhiya pi keluar kt tepi pintu, mamasue nak lambai ni....elok je dia muncul kt tepi pintu tu crdt mamasue abis!!! huhuhuhu....mamasue nak try lambai2 gak tp trafik pun dah start jalan...so mamasue nmpk la kakak dhiya tgh tercari-cari mana mama dia....pastu mesti dia pelik apsal mamasue letak fon. huhuhu.....korang sedih tak? ke mamasue sedih sendiri-sendiri...?semlm mamasue smp umah dr ofis kul 7pm, kakak dhiya dah tido, penangan ubat selsema yg papa bg tghari tu...dia tido smp ke pg ni...so papa n mamasue tak sempat nak main2 dgn dia...mamasue tak sabar nak balik lunch nak peluk cium kakak dhiya....mcm lah 10 hari tak jumpa...hehehe...korang pernah rasa mcm ni x?




semua-semua mamasue sayang...

3 yg dah komen:

lydzar said...

takper la, sket lg dh lunch hour, boleh balik lepaskan rindu yer hehe

iera said...

pernah kak,tp yang dirindui semenye duk nung di terengganu..huhuhu

Sarah Syazwani said...

penahhh..lbh2 lg bila kdg2 kakak ckp dh x sayang dia...asik sayang adik je..huhuhu

Related Posts with Thumbnails