Thursday, May 12, 2011

YABEDABEDOOOOOO!!!!!!!!!!!!


YABEDABEDOOOOOO!!!
berat mamasue dah turun ke angka 59!!!!! wow wowwww weeesssttt!!!
mamasue ni mmg jenis tak segan silu pun untuk share psl berat badan mamasue...even gemok pun ckp je lah, bukannya org tak blh nmpk kan yg kite gemok....
dulu before pregnant, berat mamasue 73kg u olls.......chehhh....dan2 yg tu small font plak.....smallest font plak tuh...hhahahaha...
sejak dah loose weight ni, mamasue rasa mcm rupa org lain pun ada...tp yg plg best, baju lelama tu dah blh pki balik....dulu dok tenung je baju2 tu....bilaaaaaa lah blh nk pki ni, nk tunggu kurus, tak kurus2 pun...tapi skrg dah boleh muat dah...
bak kate papa, seluar jeans mamasue dulu bagai menjerit....HELP!HELP!!!!! tp skrg dah loose.....apa2 je lah kan papa tu...
tak tau lah mcm mana blh loose weight ni...mebi sbb berpantang kali ni papa rajin tlg ikatkan bengkung kot...tq lah bebyk...
or mebi gak sbb diet mknan mamasue...since high blood pressure tu,mak mamasue masak yg simple2 je...ikan panggang...tak buh garam apa,just sikit lada hitam...
TAPI......berapa lama boleh bertahan berat ni???

6 yg dah komen:

Aidanisme said...

tu lah.. td tgk kak due kecik je...

Atia Adina said...

jaga makan sue.....hehehehhe

iera said...

hahhaa..tahniah mamasue..hehehe..hepi sgt kan bile berat badan dah turun..tak sabar nk turunkan berat badan gak..

eT said...

waaa...caya la mamasue...byk tu turun...
dpt menten tu mmg mabeles giler la...caiyuk2

syahnabil@duitcyber said...

Tahniah !!! Pertama sebab dapat baby baru 2. Turun berat badan...

Sarah Syazwani said...

bleh..tp kene kekalkan cr mkn tu la...anyway tahniahhh bjy kurangkan berat

Related Posts with Thumbnails