Wednesday, May 18, 2011

jgn jeles ye kak aishah & atkin

last week, aunty & uncle mamasue dr australia dtg umah mak...diorg tido kt umah mak few days, even tlg sama-sama jgkan baby medina skali....tq u olls....luv u A LOT lah! so bile ada kesempatan tu or bila diorg teringin makan apa-apa tu, mak, papa n mamasue usahakan untuk pi beli...dgr kate teringin durian, so Bebe (Nabil) tlg belikan...Bebe beli kt Durian Station,PJ.....musang king....fulamak!mmg asyik abes lah mkn durian smp tak igt sebenarnya beli utk org Australia...hahahahah!sorry u olls....i terlebih sudah!




ni lah aunty jun n pak abau....=)...dan yg kuning-kuning tu lah musang king-nya....=P (durian) 
sebelum kitorg pelahap durian tu (ye lah....takkan dinner mkn durian je kaaaannnnnn....), papa beli nasi kukus as dinner...saja nk bg org Ausi merasa.....


aunty jun & pak abau kate sedap...mesti lah sedap, mana nk jumpe kt Australia niiihhh....hihihihihi....
so utk Atkin & kak aishah, korg tgk gmbr je lah ye...jamu mate je lah.....nt dtg sini kitorg beli kan korg pulak....=)

p/s: (chewahhhh...siap ada p/s)....tq for the nougat

3 yg dah komen:

Kancilbiru said...

oiiii bikin lapar durian la pulak....

mama_izz said...

nasi kukus mana nih??cam best jerkk...

eT said...

nk musang king jugakkk...ngeeee

Related Posts with Thumbnails