Monday, May 9, 2011

Happy Mother's Day mamasue...

 belated actually...
hari ni first day mamasue back to work setelah 3 bulan coootiiii....mmg monday BLUESSS lah...abis BLUES lah! medina pagi td kul 5am dah start bunyi2an...so mamasue bg dia susu...tak tido gak...mamasue pun dodoi2...peel baby mamasue ni ialah dia nak tido berenjut....almaklumlah mamasue mmg tak nak ajak buai...mamasue lah yg jd buai nya...jadi,mamasue duduk tepi tilam pastu enjut2...rasa kalau 9 bulan gini,maunya keluar muscle kat otot2 kaki mamasue!
smp lah ke pukul 545am...medina nak tido dipeluk je...huhuhu...mamasue terpk...ni lah pengorbanan seorg ibu...jap lg nak kene p kejer dah...papa n dhiya tido bukan main dengkur2....sedih pun ada mamasue rasa...br lah betul2 terasa Happy Mother's Day tu...

2 yg dah komen:

iera said...

selamat pulang bekerja semula ye mamasue..hehehe..

Sarah Syazwani said...

kejap je ekk dh abis cutiii..uploadla gambo bby yg terbaru

Related Posts with Thumbnails