Tuesday, May 10, 2011

dhiya farisha 4th birthday...

7th may hari tu family mamasue sambut birthday kakak dhiya...mmg gilang gemilang la kali ni birthday kakak dhiya sbb disambut 2 hari 2 malam....HAHAHA!1 hari kakak dhiya sambut kt taska (ala...saje bg syok budak2 je....), 1 hari lg sambut kt rumah...
hari yang sambut kt taska tu mamasue buatkan cupcake utk diorang....punya lah semangat mamasue nih, bercuti lama lah katakan...abis segala resepi dlm buku cupcake tu mamasue try(tipu la tu kan...)...ni la buku nya...mmg best,siap ada gambar2 yg mengiurkan tekak...bahan2 pun yg senang di cari...

teacher dhiya kate ade lbh lurang 30 orang,so mamasue buat dlm 30++ gitu...mamasue bake vanilla cupcake,letak choc chip sket pastu buat icing perisa vanilla utk topping...huish!risau gak budak2 ni kene sugar rush....maunya naik gila teacher2 nak pantau sorang2...then,mamasue belikan plastik beg utk letak goodies2...nenek kan baru balik umrah,so nenek ade borong byk choclate...nenek bg2 kan sorang sket,mamasue pun ada belikan menan2 tiup2 tu....mamasue suke lah benda2 tu masa kecik2 dulu, so mamasue tau feeling diorg2 ni masa sambut birthday...mesti nak kena ada lilin,nyanyi2,menan2...and plg penting skali HADIAHHH!
hari ke-2 sambutan bday kakak dhiya pulak mmg hiruk pikuk lah umah nenek...dgn hadiah yg tak terkira-kira bestnya dan byknya...tu tak campur cousin mamasue;mama oya yg dah mcm mother santa...ntah brapa byk hadiah dia belikan utk kakak dhiya pun mamasue tak sure...tq everybody...i love u olls...sambutan ni just utk budak2 hepi je la kan...yg penatnya dan berabis poketnya mama n papanya...
sila abaikan perut di belakang...=P


4 yg dah komen:

iera said...

wah..cantiknye kek besday dhiya..hepi besday ye dhiya..

Sarah Syazwani said...

eppy belated besday dhiya...seronokla dia sambut besday 2x

miezaniera said...

hepi belated besday dhiya..cantik tul kek tu..aunty nk skit leh? hehehe

alman_alif said...

Cantikkan ye kek Kakak Dhiya ni...

Related Posts with Thumbnails