Thursday, May 26, 2011

dhiya berpe'el lagi...

dah lama kakak dhiya ni tak berpe'el pagi-pagi dinihari...tapi dlm minggu ni,dah 2-3 kali payah nak bgn pagi...pe'el lama datang kembali...tapi pagi td pe'elnya menjadi-jadi...
dari bilik sebelah tu mamasue boleh dgr suara dhiya and papa (sebab pagi-pagi papa ditugaskan utk mandikan dhiya while mamasue tukar pampers adik)...mamasue blh dgr papa suruh dhiya kencing, tapi dia kate "tak boleh KELUAAARRRR...."...berkali-kali mamasue dgr dia sebut tu....pastu tetiba tukar, "nak KELUAAAAARRRR....."berkali-kali gak dari dalam toilet...memang bingit lah pagi tadi smp adik medina pun nangis-nangis sebab bising....mamasue agak, ni mesti kes nak kluar toilet ni...
bila papa dah setelkan kakak dhiya tu, tetiba ayat dhiya tukar pulak..."nak KELUAAARRRR....GI JALAN-JALAN...."...eeehhh???
pastu tukar lagi..."nak JALAN-JALAN PEGI KLCC SETARANG........"....eeeehhh???haaa....ni dah lebih la kakak dhiya ni...lagi dipujuk,lagi jauh dia nak pergi...senang,mamasue jawab,"mana ada orang pegi KLCC hari khamis, hari khamis orang pegi ofis, KLCC orang  semua pegi hari sabtu...."
pesanan untuk kakak dhiya, JANGAN LA NAK TIPU, SEBAB MAMA LAGI TERROR NAK TIPU KAKAK...=P

1 yg dah komen:

lydzar said...

hannah mmg boleh geng ngn dhiya..pagi2 nk suruh bangun n mandi tu mmg byk betul la cekadak dia...

Related Posts with Thumbnails