Wednesday, May 25, 2011

baking cake at 12am?

hehehe...tp mmg pum mamasue tgh gian bake cake malam-malam....tiap-tiap hari dok bake cake...cake tiga segi, kek empat segi, kek bentuk pokok, kek kale merah, purple, putih, chocolate...rajin tak?kikiki...alamatnya  bangun pagi ngantuk-ngantuk...sebab malam-malam ni lah aktiviti mamasue lepas kakak dhiya and medina dah tido...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
curik-curik main game kakak dhiya lepas dia dah tido...baru lah mamasue dapat main puas-puas, kalau tak kakak dhiya tu minta-minta balik game dia masa mamasue tgh main...kita dah main berlevel-level, kalau kakak dhiya minta balik tu alamatnya kalah la mamasue! so tunggu dia tido dulu baru kebas......kadang-kadang, sambil nyusukan medina tu pun sempat lagi bake cake.....terror kan mamasue?kikikiki.....

6 yg dah komen:

.:. Maa .:. said...

addusss.... igt btl2 td... mmg rajin yg amatlah klu btl... hihihihi, cake mania rupanya. tp mmg best pun game tu kan. ralit jdnya.... hik

iera said...

rajin la sgt..hahaha..ingtkan mamasue betul2 rajin..wahahahaa

lydzar said...

dh lama tak main game..asal letak kepala kt bantal je terus lelap..penat betul skg ni

mama_izz said...

adeii...ciss tipah tertipuu...dlu addict jugak sekejap cake mania....hahahah...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

chesshh..baru nak mintak sebiji tadi :p

~adeQ~ said...

hahaha...baru ingat nak mintak resepi...ghupanyer....kek lain pulok!

Related Posts with Thumbnails