Monday, May 23, 2011

akibat perbuatan sendiri...

ini lah akibatnya kalau orang dah kate jgn buat, tapi tangan tu gataaaaalllll je nak kene buat jugak...mebi gambar ni tak berapa clear apa kakak dhiya tu tgh buat sebenarnya....actually, dhiya tengah PADAM GUNA ERASER KESAN CONTENG GUNA PENCIL COLOR. geramnya mamasue tak terhingga-hingga....sampai nak menitik air mata marah pun ada. sebab yang marah sgt tu, barrrruuuuuu je tegur, bila kite tak perasan je, dia conteng jugak! ber-color color plak tu....warna warni!geraaammmmnyaaaa!
kalau kat umah sendiri tak apa, ni kat umah nenek....sian la kat nenek...sudahnya,mamasue suruh dia amik eraser, padam ikut line-line dia conteng tu.......bila dia tgh padam tu, nak kelakar pun ada...sbb mmg mcm never ending....lagi byk conteng, lagi lama lah nk padam....

4 yg dah komen:

♥Mrs.Eady♥ said...

ade anak mmg mcm ni la...conteng kerusi la,meja la...padahal dh bagi kertas lukisan dh!hahaaha..

lydzar said...

cuba mamasue bagi dia satu wall khas utk dia conteng..lepas tu, bila dh penuh, cat balik bagi bersih heheheh

iela said...

huhuhu...nakal ea kakak dhiya. kan dah kena denda.. :P

iera said...

hahhaaa..lagi dilarang,lagi dibuatnyer..dhiya..dhiya..

Related Posts with Thumbnails