Wednesday, March 9, 2011

nak letak kat mana ni...?

ni lah peel kakak dhiya sejak ada baby...semua barang-barang mamasue yang dah lama, mamasue keluarkan balik dia nak main...masa few days baby medina lahir, mamasue terpaksa gunakan breast pump sebab ada luka sikit...so mmg azab gila bila nak nyusukan baby tu...sampai kejang-kejang kaki mamasue dibuatnya...so mamasue pun decide utk pump out susu...nanti bengkak...

bila kakak dhiya ni nampak aksi mamasue mengepam, dia pun apalagi... MENARIK dan TERTARIK lahhhh...
aksi terlarang kakak dhiya ni mamasue snap senyap-senyap
lepas dah pump kat situ....dia pump kat sini pulak....
haih...brapa kali dah mamasue kene sterilize kan pump tu sbb kakak dhiya ni main...kita sorok mcm mana pun dia jumpa...penat rasanya...daughter for sale...anyone? =)


3 yg dah komen:

iera said...

hahaha..kelakar la dhiya ni..leh lak p mengepam jugak..hahahha..

ummidaddy said...

hehee..lucu lar kakak dhiya ni..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahhhaaa..senang keja mamasue, ada susu tambahan :p

siap nak jual tu, meh la..duk ngan auntie :p

Related Posts with Thumbnails