Thursday, March 10, 2011

bila kakak dhiya jadi kedekut...

at times, kakak dhiya ni sangat baik...dalam sejam tu, 4-5 kali dia suruh mamasue check bontot adik berak ke tak...sebab dia nak tolong amikkan pampers, wet tissue, losyen..etc. tapi....ada jugak masa-masanya yang dia jadi AMAT AMAT BERKIRA aka KEDEKUT.

dulu, masa kakak dhiya ni kecik, dia ada banyak baju...kadang-kadang tu sampai tak terpakai...tak sempat pakai pun ada...so bila baju-baju lama dia mamasue keluarkan balik untuk adik medina, mula lah sifat KEDEKUT dia trigger. dia akan amik semua baju-baju tu dan sorokkan....eleh!mcm la mama tak tau kakak sorok kat mana...

kalau dia tak sorok pun, dia akan pakai baju tu....senteng pun senteng lah...sendat pun sendat lah....
baju baby 0-3 months
topi baby...

amacam???ada buyer tak utk daughter mamasue nih....? =P

7 yg dah komen:

Sarah Syazwani said...

suri pun mcm tu..kalo aku pakaikan bj ms dia kecik yang adik dia leh pakai..dia marahh..tp aku ckp je la adik nk pinjam dh xde baju..kekeke..sib baik dia bagi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai..layankan ajer :P

iera said...

hahaha..sabar je la dhiya ni..betul2 kedekut..sian adik medina tu..

Jiha said...

Laa dh bersalin ye mamasue...kawan gegirl ye utk kakak dhiya..sedap namanya medina...

lydzar said...

sanggup gak dia pakai baju saiz NB tu hahaha

Elin said...

hihihi..cute tgk die pki bj time bb2...jeles ngan adik la tu :)

miezaniera said...

huyo..leh muat lagi..baju Qasrina sume dh tk muat hehehe..byk dh kasi kt org..nk tggu adik dia keluar tah bila la kan hehehe

Related Posts with Thumbnails