Monday, January 10, 2011

My name is Khan

mamasue ni mmg ketinggalan ketapi betul lah...mamasue pernah dengar orang sebut-sebut pasal cerita ni, tapi tak pernah rasa nak pi tgk...ataupun beli dvd. last friday mamasue copy dari harddisk officemate mamasue citer ni...FULAMAKKKK....memang tangkap leleh meleleh leleh abis lah...nasib baik la tingkap bilik ofis ni ngadap orang ramai (kantoi plak aku tgk kat ofis...ai tgk di waktu rehat okay) kalau tak memang dah berjurai-jurai lah ayaq mata nih...sob:sob:sob: so,mamasue pun cover-cover lah mata ni sikit...

korang dah tengok ke blom citer ni??? kalau tak pernah lg, mamasue AMAT suggestkan korang untuk pegi carik dvd...dah keluar dvd ke? ntah...

sinopsis: kehidupan orang Islam di US selepas tragedi 9/11...yang PALING menangkap kalbu tu sebab cerita ni TRUE STORY...

8 yg dah komen:

Kancilbiru said...

best kan?? aku baru habiskan second round last week sebab lama sangat movie ni..

tapi ada gak kata bosan..sungguh aku tak paham...huhuhuu

izan_cute said...

sedap yer mamasue citer ni? dh lama x tgk hindustan..last tgk masa diploma dulu rasanya =D

maslinamansor said...

nak pinjam boleh... suka sangat kalau berkisarkan true story...

mamasue said...

Kancilbiru: a'ah...citer family2 gini mmg touching....

izan_cute: sedaaapppp...

maslinamansor: boleh je pinjam, cemana nk bg nih???

mummy_ayu said...

bestkan citer tu? ayu pun ujan air mata gak la..
dear, tgk citer 3 idiots..pun best..pasal persahabatan..sgt touching & msg yg sgt mendalam....

mamasue said...

mummy_ayu: mamasue dah tengok! mmg best...sedih gila gak, tp since tgk kt umah dgn papa n dhiya,mmg cover2...

Atia Adina said...

aku tgk sikit2...paham sikit2 jer

iera said...

ye ke?ni mmbuatkan diri membuak-buak nk cari cite ni..hihi

Related Posts with Thumbnails