Monday, January 17, 2011

Kedai Baby's Launching Giveaway


mykedaibaby.blogspot.com melancarkan satu GA yang menarik sempena launcing of kedai mereka iaitu Kedai Baby...
sweet, cute and nice je banner GA ni...
mamasue dah go thru barang-barang dalam Kedai Baby ni and YES they are cheaper then retail...
hadiah yang menanti pemenang GA ni pun menarik hati mamasue untuk turut serta
HADIAHNYA...jeng jeng jeeeennggg.....

TWO cute children slogan tee worth RM16.90 for FREEEEEE!!!
mesti CUTE gila kalau Dhiya dapat pakai ni...kalau mamasue pun muat, apa salahnye...kan?kan?kan?(mcm sarong nangka kah?)
as usual, mamasue akan mengeTAG 5 orang kawan
eliss
izan_cute
miezaniera
eT
mommalydzar

5 yg dah komen:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ggod luck & cayok2

lydzar said...

orait..sat lagi buat

eT said...

hehehe...masuk list jap...ngeee

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nanti aku buat la kalo terlebih rajin :p

izan_cute said...

salam mamasue..terlambat tgk tag ni..baru dpt jengah2 blog kwn2...tp izan takde FB,syarat2 dia byk guna FB hukhukhuk..mekacih ingat kat izan dgn tagging ni =D

Related Posts with Thumbnails