Tuesday, January 11, 2011

ingat I takut sgt ke?

memang takut....hihihi...takut apa? GEDEBE...aka, SAMSENG...samseng...samseng samseng samseeenggg (mcm lagu Ahli Fikir tu...)

semalam, on the way mamasue and family balik rumah, kitorang lalu jalan KESAS dekat-dekat dengan area factory F&N tu kan...kereta mamasue nak pusing ke traffic light nak ambil simpang ke kanan, tp kereta kitorang tak muat sebab di blok oleh 2 kereta lagi kat depan...tapi, kereta pertama tu slow-slow ke tepi and kereta dia lepas, but the 2nd car (yang betul-betul depan kitorang) ni ke tak ke depan sangat, so kereta kitorang still tak muat nak lalu...so,papa pun bunyi kan la hon...ala,hon sikit je,nak suh orang tu nampak kereta kitorang ni...bukannye hon yang mcm nak marah tu tau...

pastu, lelaki tu keluarkan kepala dia dari tingkap kereta tu and pandang kereta kitoraaaangggg....mamasue ingat, dia nak keluar kereta dah...sib baik dia pandang je. kalau korang tertanya-tanya bangsa apa, mamasue tak nak eleborate lah, tapi memang muda lagi lelaki tu...awal 20an gitu lah...pastu,bukannya dia nak ke depan sikit gak, lagi dia senget kan kereta dia ke kanan untuk blok kereta kitorang lagi ada.....hui, samseng sangat la tu...

mamasue dah cuak...tp act cool je...mamasue cakap kat dhiya...
mama: kakak, tengok lelaki depan tu, tu la samseng jalanRAYA...
dhiya: dhiya tak nak jalanRAYAAAA....dhiya nak jalanKRISMAS...



JVMPKYQSEASY

5 yg dah komen:

Aidanisme said...

dhiya demam krismas tak abes lagi ye? huhuhu

lydzar said...

memang klakar la dhiya ni..apa2 yg berkaitan ngn raya, mmg dia defaultkan jd krismas eh skg ni

Atia Adina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
iera said...

hahahaha..so sweeettt..dhiya ni mmg lawak la..tp dhiya ni kire bijak jugak la sbb pandai bezakan maksud yg kite sampaikan..hihihi

Anonymous said...

hahaha. ape ni. asek loyar buruk je. haaha

ayu ex prisma

Related Posts with Thumbnails