Monday, January 3, 2011

haihhh...besarnya...

kalau rumah yang besar, atau kereta yang besar...best gak lah...tapi kalau BADAN yang besar...sungguh tak best okay! kat bawah ni ialah gambar mamasue n family & friends kat wedding kawan se-U mamasue, Tom aka Ijal aka Shahrizal (eh...betul ke eja nama sebenar ko nih...ni lah akibatnye klu tak pernah nk panggil nama betul orang...=P)
pengantin pompuan sangat kiut...Tom tu memang dah kiut dah...=P. mamasue dengan confidentnya pegi berdiri tepi pengantin pompuan, memang satu kesilapan besar yang tidak disedari...tengok je lah gambar tu, rasanya badan mamasue je yang paling TERSERLAH (macam lagu ziana zain plak...terserlah laaaahhhh). mamasue patut sorok sket bhgn-bhgn yang besar tu ...(too late). tepi kanan mamasue ialah ofismate mamasue aka wifey Ikram (hubby dia yg dukung anak belah sana nun...). tepi papa ialah Reen (hubby dia hujung belah kiri) and tepi Reen ialah Mel (hubby dia BUKAN lelaki tepi dia tu...tapi kalau jadi laki dia pun, apa salahnya...hahahahaha!!!)

lupa plak, wedding ni buat kat Restoran D'Saji, setempat dengan Dewan Perdana Felda tu. wedding ni start malam, so memang best...sejuk and sekaligus ter-cover lah dinner kitorang =)

4 yg dah komen:

lydzar said...

senasib la kita..

Kancilbiru said...

takpa la weh, at least ada gambaq kenangan..ekekeke

eT said...

hehe..xper..next month kasi kecik plak...
PB kt KB ada kan...amik la seketol..:)

sahromnasrudin said...

sy pernah sekali attend majlis kenduri kat dewan nie..mmg dewannya teramatla sejuk huhuhuhuh

Related Posts with Thumbnails