Wednesday, January 5, 2011

dah dapat uniform...

Semalam kakak dhiya dah dapat uniform sekolah...sket punya lah besar even size S.maybe untuk cater all types of shape kot...senang...sebab even ada yang S pun, sihat-sihat gak badannya...
gambar kat atas ni di ambil malam semalam, papa suruh kakak dhiya try dulu...so, itu adalah senyuman seorang muslimah sejati...=) kan mamasue kata tadi baju size S ni besar kan? nampak elok je sebab nenek dah betulkan...banyak tempat gak lah kene betulkan...seluar,lengan,bawah baju...nasib baik nenek tolong, kalau nak suruh anak pompuan nenek ni (i ler....),jawabnya tak tido malam lah dok menjahit...

yang kat atas ni pulak ialah gambar pagi tadi kat umah nenek before hantar dhiya pegi taska. kitorang sampai umah nenek dalam kul 720am gitu, lalu depan taska tu terus Si Cinonet ni suruh drop kan dia kat taska. taska tu bukak gate pun belum...
ni pulak gambar kakak dhiya depan taska...mamasue bagi dia bawak beg yang mamasue dapat free...beg CISCO...hehehehe...dah macam ninja turtle dah...tapi memang beg tu tak pegi taska pun mamasue dah bagi kat dia untuk simpan toys.
alkisah kakak dhiya nak bangun pagi tadi, tak mandi okay....cuci-cuci mana-mana yang patut and brush teeth je sebab luka yang kat kaki tu tak boleh kena air...KONON. padahal malam tu dah suruh papa bukakkan plaster sebab katanya dah tak sakit, pagi je jadi sakit balik...ni bukan peel tak nak pegi sekolah, tapi peel bangun pagi...esok macam mana pulak lah...

10 yg dah komen:

lydzar said...

comel nya lah LC sorang ni :)

Atia Adina said...

comelnya anak dara ko ni.....geram aku tgk

alman_alif said...

walaupon tak mandi pagi...untie tengok dhiya tetap nampak cute hehe

Anonymous said...

bila dah bertudung.. dah kuaq muka mama dia la..

iera said...

hehehehe..semangat betul nk g sekolah..

Sarah Syazwani said...

alalala..tomeinyer..aku ng survey gak ni taska mana yg ok..islamic atau nk anta taska cina..which better??

NINIEZANE said...

wah, tomeinya dia pkai tdg,,htr taska little caliph ke ni?
sarah : htrla taska Sslamic, sejuk perut ibu mengandung...

mekchu said...

kakak dhiya tu mmg comel.. mmg ada tokoh jadik kakak yg baik tu..

maslinamansor said...

comelnya... kena pulak dengan chinese look... berkenan sungguh kat anak dara sorang nie... :)

miezaniera said...

comeinye dhiya..belajar rajin2 yer..

Related Posts with Thumbnails