Thursday, January 27, 2011

bikin suspend...

hari isnin lepas, macam biasa sesampai je kat rumah, kitorang lepak-lepak tengok tv...tetiba dhiya minta papa tolong ambilkan beg sekolah dia dalam kereta...

dhiya: paaaa....amikkan beg skolah dhiyaaa...
mama: nak buat apa...biarkan je lah dalam kereta, nanti esok tertinggal...
dhiya: dhiya ada masalah...
mama: masalah apa? homework?
dhiya: bukan homework...masalah....
papa pun pegi lah ambilkan beg sekolah tu bagi kat dhiya...
dhiya: ni...masalah dhiya...


dhiya bawak keluar Communication Book ni...mamasue dah suspend dah...'anak aku carik pasai ka kt skolah...pukui orang ka...orang pukui dia ka...iskk!...' sambil dok selak-selak la buku tu kot Teacher dia ada tulis apa-apa pasal dhiya...rupa-rupanya ini............
ada borang parents nak kena isi...dhiya nih....bagi mama suspend je...masalah  lah sangat...

8 yg dah komen:

mummy_ayu said...

suspen sungguh..ingat ada masalah apa tadi..

lydzar said...

dapat surat tunjuk sebab ke dhiya, sampai cakap surat tu masalah..hehehe

iera said...

hahahaha..masalah la tu bg dhiya..
hhahah..sbbnye nk kne tunjuk surat tu kat mama n papa die..hehhehe..kan ke dah kire homework tu..kih3..

miezaniera said...

hahaha mmmg suspen..macam anak et pulak,skit2 masalah..skit2 masalah hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

masalah lah tu bagi dia..hehehe

Sarah Syazwani said...

haha...ku pk apala masalah besar dhiya ni..saspen sungguh

eT said...

hehe...mmg saspen...
teringat kat dania suka cakap "masalah...masalah..."
apa yg dimengeluhkan masalah pon xtau...huhu

FATIN MRAZ said...

mmg suspen dibuatnya.. hihi

Related Posts with Thumbnails