Tuesday, January 18, 2011

2 done...1 more to go...

mama atia (ad) pun dah selamat melahirkan baby dia...so tinggal mamasue je lah yang masih merayap-rayap lagi kat tingkat 6 nih....
ni lah ahli keluarga baru Ad & Am...comel momel tembam mambam yang selama ni dalam perut mama dia...gambar ni mamasue copy dr blog Eliss. nanti mamasue nak request Eliss edit2kan gambar baby mamasue cantik2 mcm ni lah...=)
rambut baby ni perfect je...kan...hallluuusssss....

7 yg dah komen:

eT said...

hehe...xsabar nk tunggu baby sendiri plak..:p

lydzar said...

geram tengok baby kan

iera said...

comel sungguhhh..nak beranak jugak la..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sue, aku just upload gambar ajer la.bukan edit apa pun :p

bukan ko sorang la merayap2, ada lagi ain usp tu :p dia dah 7 bulan tau.

Sham said...

waa tahniah...

miezaniera said...

comelnye...bestnye ad dh dpt sepasang..si dhiya ni agak2nye dpt adik pompuan ke adik laki? hehehe

sahromnasrudin said...

alhamdulillah...tahniah ya...

Related Posts with Thumbnails