Tuesday, December 28, 2010

Syukur alhamdulillah...

mamasue fikir semalam, hari ni nak buat entry pasal baju-baju baby yang orang dah belikan untuk baby mamasue. tapi pagi ni mamasue pegi baca Harian Metro dulu before buat entry nih, langsung potong stim mamasue untuk nak beria-ria buat entry pasal baju-baju tu...

mmg betul lah, ni confirm sebab terlebih hormon nih...apa boleh buat, jgn salahkan ibu mengandung...lagi sekali mamasue memang betul-betul touch dgn berita (kat sini) pasal family yang nak serahkan anak dia yg dalam perut tu kt orang lain...sbb diorang dah tak mampu nak besarkan anak-anak yg dah sedia ada...uuuuwaaaaaaaaa! sedih woooooooo......


lelaki tu cerita, anak dia dr kecik mmg tak pernah merasa minum susu......huhuhuhuhuhu....!siannya weeeeiiiiii...., dari kecik anak-anak dia minum air kosong je...mamasue tercari-cari kot-kot dia ada letak account number,boleh la mamasue bank-in kan duit sket....

bila di fikir-fikir balik, bila mamasue rasa diri ni dah cukup susah, ada lagi orang yang lagi susah...sampai anak dari kecik pun tak merasa susu...pastu satu family hanya makan ubi kayu.....huhuhuhu! at least, mamasue ni di jamin setiap hari jumpa nasi...siap boleh pilih-pilih lagi nak lauk apa...

SUDAH! mamasue nekad tak nak bukak paper dah sampai tahun depan (brapa hari je kan...)....rasa mcm tak boleh terima je berita-berita sedih mcm nih...

Petang-petang nanti ke, bila mood dah kembali happy...mamasue update lah entry yang sepatutnya nak letak tu...

5 yg dah komen:

Kancilbiru said...

bagi kat aku jer la...huhuh...aci tak? insya Allah setakat susu mampu lagi nak bagi...

Atia Adina said...

kesiannya kat anak2 dia.....

iera said...

sedihkan??kite duk ingt,kite dah susah rupenye ade lagi insan lain yg lagi susah dari kite..huhuhu..uuwwwaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

eT said...

ish...yer ker?
eT pon xleh bukak cite sedih2 nih...mesti nanges...
smlm bercerita ngan ikram pasal citer asben kawan ni sakit pon nanges...
teruk sungguh...cam mamasue cakap la...hormon terlebih kot..huahua

e.l.i.s.s.m.i.e said...

betol la lain mcm peel kalo dah mengandung ni.sensitif btol.aku menangis gila2 masa tengok citer ahmad albab ms pregant nuha dulu sebab kesian bunyi anak dia menangis :p gila pulak bila fikir2 balik..hahahah

Related Posts with Thumbnails