Tuesday, December 28, 2010

kalau tiba-tiba baby boy.....?

ramai betul yang dah start hadiahkan baju-baju untuk baby baru mamasue....mamasue rasa membazir plak pegi beli hari tu kt Pureen Warehouse Sale...sampaikan mamasue rasa dah tak cukup dah space kt almari tu yg mamasue allocate untuk baby...kakak dhiya pun have been very understanding pasal kelahiran adik ni...orang-orang yang hadiahkan baju pun beli kan gak untuk kakak dhiya sket =)...tq very much everybody!


masa mamasue tgh susun-susun baju ni kat lantai untuk nak snap gambar, kakak dhiya tu pun ada sama...lepas dah snap semua, mamasue lipat elok-elok nak simpan dalam almari...sambil-sambil tu, mamasue pun tabur la kat kakak dhiya ni segala puji-pujian...'hhhhuuii....hebat la kakak dhiya ni...mesti adik bangga dapat kakak mcm dhiya nih'...'kakak dhiya ni mmg rajin lah...nanti kakak kena ajar adik jadi rajin mcm kakak...' and 'tq Allah sbb bagi kt mama anak serajin dhiya ni...mana lah mama nak carik lagi dalam dunia nih...'...bila dah bermandikan dgn puji-pujian gitu, abis segala baju orang lain pun dia nk simpan kt tempat adik... ;P

back to the topic, kalau lah tetiba keluar baby boy....mamasue sauk je baju-baju baby yang dah beli nih...as long as tak berbunga...pink pun pink laaaa...blh bt baju tido =P

9 yg dah komen:

eT said...

hehe...byk tu baju...
eT pon xder prepare pape lg nih...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

maklumlah lama menunggu kan..aku rasa aku nanti mcm ko jugak laa sebab dah lama tak beranak..hahahaha

Atia Adina said...

hehehe....bagusnya...baby tak keluar lagi dah dapat adiah....aku biasa dapat pas baby lahir

Jiha said...

ermm asalkan muat, takde hal laa baby boy nk pakai pink..hehe

FATIN MRAZ said...

mamasue da bp bulan nih.. x scan lagi yer..gugurl ke boboy..

tanx.. visit my blog.. ;)

folo sekalik..;)

lydzar said...

banyak nya hadiah dapat pre-delivery..bestnya!

ala kalau nnt tetiba baby boy, mamasue hadiahkan yg pink2 kaler tu kt HM Jr ni sbb mmg dh kompom girl ehehehehe!

sahromnasrudin said...

as salam kunungan..kenal blog ini dr blog kancilbiru..datang melawat ke blog yg penuh dgn keceriaan ini dan folo jua

nadzirah razalli said...

hi mamasue :)) heee..humm..xpe je kalau baby pki pink kaler..tapi kalau kembar pun best kan :D

sharina said...

hah! bagi kat zara je yg bunga2 tuh kalau terr baby boy plak..hahahha :p

Related Posts with Thumbnails