Wednesday, December 22, 2010

happy 1st birthday baby omar!


hari ni birthday baby omar...1st birthday...tapi dah di celebrate awal, ahad lepas...masa tgh acara nyanyi2 lagu birthday ni nak start, mamasue dok cari2 sorang budak ni, sbb mmg ramai orang yg dtg, semua mcm dah kerumun meja, so mamasue tak nak dia ter-miss sbb dok sibuk main...
cari punya cari punya cari, rupanya budak tu lg advance...
utk birthday sapa2 pun,mesti dia duduk depaaannnn skali...anak sapaaaa lah nih...:P

4 yg dah komen:

Atia Adina said...

hahahha...nasib baik dia tak sekali menyibuk potong kek

lydzar said...

tu la seb baik dia tak sebok nk pegang pisau potong kek jugak..duduk depan nk tolong tiup lilin la tu

Sarah Syazwani said...

lenkali ko xyah cr dah..kompom dia dah dok depan kek..:)

alman_alif said...

wah besar ye kek mcm best jee

Related Posts with Thumbnails