Thursday, December 16, 2010

Contest Si Manjaku Comel


alelelele....comel nye banner baby tu...tak sabar nk tunggu baby dlm perut ni kluar plak rasa...tp, as most of yall know, mamasue dah ada BABY BADAK...tadaaaaaaa......


ni lah baby badak mamasue yg tersangat comel...puji anak sendiri tak pe kaaannnnn....:wink::wink:)


rakan2 yang di tag :

elissmie, izan_cute,ad,mama izz,almanalif

6 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok, aku join kalo rajin :) dhiya menari kaa tu??

mamasue said...

elissmie: tu salah satu daripada posing patah pinggang dia...cita2 nk jd model or superstar =)

eima said...

mmg comey pun ... goodluck
sepet cam chinese ..sweet ....

eima said...

dah usha2 entry mamasue ...
a'ah mmg anak Chinese pun ...
she's cute ... hehe

izan_cute said...

mamasue..izan pun ada tag contest ni smlm kat mamasue..tup2 tgk izan plak kena tag smula hehe...mekacih...

mama_izz said...

dyia sangat pandai beraksi depan camre...comeyyy...1st time jmpa diala kakak yg cool...

Related Posts with Thumbnails