Tuesday, November 16, 2010

si dhiya watching Megamind 3D

last sunday, papa n mamasue decide nk bawak pegi tgk wayang lah...Megamind 3D. since balik dr spore hari tu dhiya dah tgk wayang pendek 4D kt USS, dia seronok sgt. jd mamasue n papa pun for the 1st time bawak lah dhiya pegi TGV...beli popcorn n air,kitorg pun masuk panggung...

dhiya ckp mcm mr.bean lah sbb pgg popcorn (ala...kan ada scene mr.bean dgn gurlfren dia tgk wayang tu kan...),pastu mamasue nk amik sket popcorn yg dhiya pgg, dia tepis tgn mamasue sebijik mcm mr.bean bt kt gurlfren dia tu.....haihhh...igt ko dhiya benda2 gitu......

bila movie dah start, dhiya pki spek 3D tu mcm sejam gitu je,pastu dia tak nk pki dah...mana tak nya,spek besar dr muka....sib baik dia behave dlm wayang, kate 2 jam.....

7 yg dah komen:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pernah bawak balqis pi tengok wayang, wah best nya, salam perkenalan...follow u

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comellah dhiya pakai spek tu.kalo bawak nuha agaknya berapa lama laa dia boleh bertahan dlm wayang tu.ni first time laa kiranya su?

Kancilbiru said...

hahaaha..siannya sampai nak terjatuh, tapi okla pasni dah buleh bawak g tgk wayang dah..

simplemama said...

hai mamasue,
wow best nyer nonton wayang 3D...
if u are not busy do join my 1st contest at

http://mama-havoc.blogspot.com/2010/11/papas-birthday-contest.html

hadiah belum update tp insya-Allah tak menghampakan...

lydzar said...

hehehe comel je dia pakai spek oversize..macam nk tertanggal je dari muka dia tu

izan_cute said...

comey je dia pakai spek tu hehe...memori budak2 skrg mmg bagus..semua dia ingat ape yg dia tgk hehe

~ yus ~ said...

alahai, comeii pakai spek besar dalam panggung wayang. Teringat pula dulu masa anak yg sulung masih kecil, bawa dia tgk wayang, sampai kena marah dengan sorang minah salleh ni, sbb anak bising..:D

Salam kenal, tq tinggal jejak di blog saya ye..:)

Related Posts with Thumbnails