Thursday, November 18, 2010

semalam dhiya HOT

biasalah budak2 kan, klu tido petang...bgn dah maghrib,mesti bt perangai lepas tu....like wat happen to dhiya yesterday, tak nk mandi...nak tgk CINTA KIRANA! so itu adalah aksi SAJE CARIK PASAL sbb sebelum2 ni, susah betul mamasue n papa nk dpt layan citer tu ptg2 sbb dhiya nk tgk kartun...

masa tu mamasue duduk kt tingkat atas, blh dgr dhiya nangis2 tak nk mandi...byk kali papa pujuk pun tak jln....akhirnya mamasue dgr papa dah mandikan dhiya, dhiya jerit2 dlm toilet, dah kluar toilet pun jerit2 lagi....last skali dgr kene pukul dgn papa....haaaaaaaaaa.........notti lg!

lepas kene pukul dgn papa, dia still tak takut, naik atas, ngadu kt nenek....nenek suh minta maaf dgn papa sbb jerit2...dr bilik lain, mamasue blh dgr dhiya jawab kt nenek, "KALAU PAPA HOT, DHIYA LAGI HOT TAUUUU!"

hamboooiiiiii...mmg tak mkn saman nye anak dara mamasue ni....last2, mlm tu papa belikan dia chocolate, terus cair n mintak maaf dgn papa balik....budak tecik, mmg tak simpan dlm hati, tak mcm kita org tua2 yg THEY MELT LIKE CHOCOLATE TOO...=)

3 yg dah komen:

maslinamansor said...

mas pun semalam terHOT gak kat Danish sebab suka tendang2 bila nak pakai diapers... tau2 jer tangan dah melekat kat punggung...

huhu, rasa serba salah.

Aidanisme said...

ambooiiiiii ni terlebih makan ape ni dhiya..

klakar la dhiya ni..

Elin said...

alololo...cute jer dhiya ckp camtu..clever la...

Related Posts with Thumbnails