Thursday, November 11, 2010

rombongan ke USS

berhari2 mamasue tak update blog ni sbb papa tu asyik tak pas gambar2 dlm camera tu kt mamasue...tp ade dah sekeping dua yg dia dah emelkan...ni gambar masa di USS (Universal Studio S'pore) tu...

mmg BESAR bangat tempat tu...masuk dr kul 11am...kluar tu dah kul 6 lbh pm! sib baik la kt parking lot USS tu ada surau tecik....sempat la kitorg menJAMAK TAKHIRkan solat....kalau tak, mmg sah2 JAMAK TAKYAH!!! hui....berdosanyaaaa....

ade few rides je yg mamasue dpt naik, yg lain kem salam sbb awal2 lg dia dah letak sign gambar ORANG LIDI POMPUAN YG BOYOT PASTU KENE PANGKAH....cheeessssssssss!sepupu sepapat mamasue asyik dok ckp,"sue, kalau ko nak anak ko ic singapore ni, ko naik lah...". langsung tak jd ! ride2 utk budak tecik mcm dhiya tu pun mamasue tak lepas....takkan la terberanak klu sekadar naik kapal terbang yg pusing2 tu.....last ride yg papa n diorg ramai2 naik tu, diorg tya amoi yg jg gate tu," pregnant lady tak blh main ka?" then amoi tu kate,"I'M NOT ADVISE"....pastu papa bgtau kt mamasue,"dia not advise je, tp blh naik ni....", so mamasue pun naik la ride tu sambil buat2 nk cover perut dgn handbeg....konon2 nk bt ilusi optik la kt amoi gate tu....padahal sebesara gajah pun blm tentu blh sorokkan perut nih....huhuhu


ni masa kt bhgn Sci-Fi...

ini lah rombongan mamasue ke USS...2 kereta,4 family...ni kt bhgn New York

8 yg dah komen:

wANieYZ said...

waaah..best nyer dpt gi sana...huhuhu

lydzar said...

hehehe naik jugak yer...kalau tak kang baby meleleh air lur mengidam naik ride tp takdapat

d.O.n.A.t said...

bestnyaa... nak masuk kena byr tiket berapa?

Atia Adina said...

bestnya sue....nak gi....cuba ko citer skit bab perbelanjaan....senang aku nak wat kira2

mamasue said...

wANieYZ :best + penat gila

lydzar: hihihi...actually,mamanye pun mmg teringin bangat!mamanye yg dok telan air liuq

d.O.n.A.t: nk masuk tu klu weekend $75, weekdays tu rasanya $65 kot...mahai tp berbaloi2

Atia Adina: ha..bab perbelanjaan ni ko nk aku start dr mana? =)

maslinamansor said...

nampak hapenning kat sana... bila la dapat pergi

alman_alif said...

su letak la lagi gambar byk2...ari tu akak tak sempat nak masuk dlm tu dok ambik gambar kat luar je huhuhu

Nancy Poh said...

tambah lagi idea tuk tmpat2 pelancongan..tp msih blum ada $$$ tuk g sana..

Related Posts with Thumbnails