Tuesday, November 2, 2010

mamasue craving for choc...

tq to my lovely friend....kak day, for making me & my baby hhhhhaappppyyy....hihihihi....mamasue bgn2 pagi je, terus teringin nak mkn chocolate...adeh! mana la nk korek chocolate kt ofis ni...

tgh buat kerja disamping stress yang berterusan, lagi lah bt mamasue nak mkn chocolate nih...bos kak day, which is fren mamasue gak, Abg rahim bg chocolate kt dhiya...lebih2 bday anak dia...mamasue dok tenunggggg je chocolate tu...'huuuiiiii....ni kalau segigit ni, mmg lazat ni....tebalnya chocolate niiiii......'. tapi bila terkenang je muka dhiya tu, tak jadi lah nk gigit.....pengorbanan....dah mcm TELUR TEMBAKUL gamaknya....chait!

tgh ari tu, kak day kate dia nak kluar, nanti dia belikan mamasue chocolate...mamasue pun happy...& baby dlm perut pun happy mendengarnya ....kikikikiki =D. mamasue pesan kt kak day, ' klu jumpa or lalu kat kedai tu beli lah...tapi klu tak lalu tu, tak yah la...tak mengharap pun...'. tapi, sepangjang lunch time tu, dok mengharap lah lepas tu dpt lah gigit chocolate....hahahaha...sib baik la kak day beli kan....

mamasue makan smp pejam2 mata...punyalah nikmat...tak sampai 5 minit, ABIS! tu pun lg skeeeettt mamasue lupa nk snap gambar....

                                      
 from this....
to this....in 5 minutes

yang best lagi zalimnya, mamasue terpk nak offer kt kwn2 kt luar bilik ni, tp since memikirkan mamasue boleh abiskan sorang, so mamasue melantak sorang2 je lah....kahkahkah...maaf ye di atas ketidak senonohan ini....mak buyung..apa blh buat...terima je lah....

8 yg dah komen:

Kancilbiru said...

aku boleh terbayang betapa nikmat nya ko dapat makan...hihihii

lydzar said...

hehe makanan idaman makyong insya allah ada je yg jadi tukang tunai, kan?

mamasue said...

kancilbiru:blh byg ka?hihihi....nikmat wooo...

lydzar:mak yong tahun ni kurang sket nk mengada...minta brg yg sng carik je...

Aidanisme said...

sikit lagi lupa nak beli td.. huhuuh...

miezaniera said...

huhuhu...ngidam cokelat ekh..nnti mesti baby dlm perut tu pn suke makan cokalat hehe

mama_izz said...

patut cam tebau choc dr luar..tak ofer pun tau dengar campak kertas dlm tong smph.. ~hoho

Atia Adina said...

wah....nasib baik dapat...kalo tak meleleh air liur baby dalam perut tuh.....mak yong mmg kadang2 kedekut kan???sama ngan aku...kalo benda yang aku teringin sangat nak makan....punyalah tak nak share

lydzar said...

mamasue kena tag tau..kalau rajin nnt buat yer

http://mommalydzar.blogspot.com/2010/11/ga-sempena-anniversary-ke3-blog-cik.html

Related Posts with Thumbnails