Monday, November 15, 2010

mak yong berjalan sakan...

alahai mak yong, berjln sakan tak hingat perut ke.....? mmg masa berjln, penat pun blh lupa...sampai bilik,baru terasa sakit2 blkg lah...sakit2 kaki lah....mengah sana, mengah sini....ni ialah gambar big family mamasue yg bagaikan rombongan cik kiah ke spore.


dhiya dan BFF nye...

alkisah ramai2 kumpul tepi jln ni sbb kitorg tak tau celah bedah mana restoran GARUDA tu...apa punya taxi driver, ada ke patut brenti kan kitorg tepi jln je....bila tya,dia kate kt blkg bangunan tu, pegi blkg tu tak dak pun!grrrrrr....so ramai2 kite kumpul, tunggu je empunya badan yg nk belanje tu sampai...

akhirnya jumpe restauran tu...


ni semuaaaaaaa big family mamasue...yg bj hitam tgh jln tu lah uncle mamasue aka tukang byr dinner =)

kt blkg2 tu pun semuaaaaa family mamasue...tu bukan photographer upahan ye, free je nih...uncle mamasue gak =P

sng citer, family mamasue ni tak sah klu tak open table...maka,lihatlah badan2 kami....yg tecik2 tu almost tak ada, dah ditimbuni oleh yg besar2 nih...

2 yg dah komen:

miezaniera said...

takpe..badan besar poket pun besar...janji semuanya sihat...;D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ramainya sedara mara :)

Related Posts with Thumbnails