Tuesday, November 23, 2010

kids & baby photo contest

mamasue di tag semlm oleh fren mamasue, sarah syazwani...since i love to join contest, so no problem...contest ni anjuran safiyyah osman from http://sweetlikekisses.blogspot.com/. tq for this contest ye...mengimbau balik gambar2 lama...

contest banner

but for me, tak le lama sgt pun gambar ni...since blh letak gambar kids/baby, mamasue pilih utk letak gambar anak dara mamasue...Dhiya...

Dhiya Farisha on her 1st birthday...sweet like cherry =) 

mamasue diwajibkan tag 8 org...calon2 nya ialah.......:
  • eliss
  • azniza
  • kancilbiru
  • aidanisme
  • mummy_ayu
  • simplemama
  • d.O.n.A.t
  • Mrs.Eady
ada beberapa syarat yg perlu di patuhi utk join contest ni :

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua safiyyah osmanhttp://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada safiyyah osman jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

8 yg dah komen:

Sarah Syazwani said...

tq...sbb joinn

Atia Adina said...

contest lagi???gut luk dhiya....kalo rajin aku join...heh heh heh...nampak sangat malasnya

eT said...

hehe...geget pipi dhiya tuh...

noor said...

gud luck
salam kenal n salam ziarah

Kancilbiru said...

insya Allah........................
hahaha nampak tak titik2 banyak tu...

Simplemama said...

i mmg suka contest mengontest ni..hihi..thanks aa..nmpknya kena godek2 cari gambar la ni...

alman_alif said...

comel betul gambar dhiya mase baby tu...mcm doll plak...

afraliza said...

alalalala..kucik2..comelnye dhiya..gud luck ye mamasue...

Related Posts with Thumbnails