Wednesday, November 24, 2010

J-Card Day


Esok hari yang dinanti2kan oleh sesetgh kwn2 mamasue...bukan sebab esok MJ (malam jumaat) nooo....tapi JCard Day...esok juga hari pertama Konvokesyen UiTM. Jadi mmg semua staf UiTM ni dah almaklum ttg masalah parking esok yg mmg akan pack gila...ade beberapa tingkat kt level parking tu, belum tentu akan jumpa parking lg....huhuhuhu...tragis!

Pesanan bt kwn2 yg ada Jcard tu, sila lah pegi JCard ni beramai2 esok, lagi baik klu hangpa amik cuti terus so possibilities utk mamasue dpt parking lbh tinggi....huahuahuahuahua!

7 yg dah komen:

Aidanisme said...

alahaii mamasue, tak yah tggu JCard dah skrg, hari2 pun jj bukit raje ni ade warehouse sales, kering poket, hehehe

lydzar said...

hmm kalau ikutkan hati nk pegi je Jcard day ni..tp.......

Cik Jue said...

hahaha..info yang baik....blog akak tue:
http://kisahseorangogy.blogspot.com/

Atia Adina said...

eh...ni JJ kat dalam sunway piramid tu ke?heheheh...aku tak pernah lagi masuk JJ tu....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

JJ ? jarang sangat aku kesana.turun laa awal esokk :p

Sarah Syazwani said...

ermm..lame x pegi jcard dayy..kalo x kompom aku cuti..hahaha

Elin said...

hehe..saya pun da dpt sms jcard day...yg sedeynyer...gaji bulan ni 10hb da dpt..nk tggu bulan depan 20hb br dpt...wawawawawa...tggu imbuhan lah...hukhuk.

Related Posts with Thumbnails