Monday, November 8, 2010

Intro Mamasue's trip to Singapore...

mamasue baru je pulang from s'pore semlm...fuhhhhh! mmg penat tak hingaaaatttt....pegi hari jumaat pagi2, balik hari ahad ptg2, smp sini mlm...gambar2 semua masih dlm camera, tak larat sempat  nk transfer lg, esok2 lah mamasue upload...

nk kate byk sgt tmpt yg mamasue pegi tu tak lah, tp mmg berjalan2 tak henti2...yg plg menarik mamasue pegi sini ,



tiket mmg mahal bg mamasue, weekend $75 sorang...pandai2 lah korang convert jd RM, kali 2.5 tak silap mamasue...sib baiiikkkk laaaaahhh Dhiya tu free (3 tahun ke bwh)...tp overall, mmg enjoy...

hari nak balik tu, sempat lg perabih duit kt airport...byk item 3 for $10...mmg kitorang tak ketinggalan utk memborong lg...SHOP TILL U DROP! tp klu lepas convert, mahal gak tuh....so jgn convert, beli saja!

hari ni papa MC, mcm dia yg pregnant...sbb sakit tekak...mamasue yg boyot ni pun gagah gak pegi kerja...penat gak berjln sakan kt sana, sib baik lah baby dlm perut ni x dpt ic s'pore....klu tak kes naya!

7 yg dah komen:

lydzar said...

syoknya trip

ummidaddy said...

oo..ni yg duk cite pg tadi kat cafe ni..baru blik upernyer sue....hiiii..akak pun plan nk pi spore...tapi...dok pikir tiket universal studios tu camtu nyer mahai...pikir 50x larr dulu...

eT said...

nk p s'pore gk...tp bila masa ntah..huhu

Elin said...

bestnyer mamasu jln2 singapore.. :)

Atia Adina said...

bila tah aku dapat gi ke luar negara ni?????

e.l.i.s.s.m.i.e said...

senyap2 jer pergi s'pore yer..nak ikotttt :p

d.O.n.A.t said...

sue.. ingat lagi tak kat aku? hihi

Related Posts with Thumbnails